Ecologische
Boomgaard

Bijzonder fruit

Vruchtenwijn

 
line decor
  
line decor

 
 
 
 
 
 

CULINAIRE WORKSHOPS

 
 

Jam Maken - Siroop Maken - Chutney Maken
Na de ontvangst serveren wij u een kopje versie koffie of thee. Daarna laten we u in een rondleiding onze fruitboomgaard zien (bij slecht weer door middel van een presentatie).
Vervolgens gaan we u eerst iets vertellen over het zelf maken van jam, siroop of chutney. Daarna gaan we zelf aan de slag. Tijdens het seizoen gaan we fruit plukken dat op dat moment rijp aan de struiken en bomen zit. Als het weer dit niet toelaat kan gebruik worden gemaakt van vers ingevroren vruchten uit onze boomgaard.
Aansluitend bewerkt u het fruit om er jam, siroop of chutney van te maken. Uiteraard krijgt u het zelf gemaakte product in een potje mee naar huis.

De workshops Jam Maken, Siroop Maken en Chutney Maken duren ongeveer 3 uur en vinden op afspraak plaats. De kosten zijn € 14,- per persoon, incl. een drankje uit eigen boomgaard.
Minimum aantal deelnemers: 5.


Vruchtenlikeur Maken
Na de ontvangst laten we u in een rondleiding onze fruitboomgaard zien (bij slecht weer door middel van een presentatie). Uiteraard mag u dan zelf proeven van het fruit dat dan rijp is.
Vervolgens gaan we u eerst iets vertellen over het zelf maken van vruchtenlikeur. Daarna gaan we zelf aan de slag. Tijdens het seizoen gaan we fruit plukken dat op dat moment rijp aan de struiken en bomen zit.
Aansluitend bewerkt u het fruit om er likeur van te maken. Uiteraard krijgt u de zelf gemaakte likeur mee naar huis.

De workshop Vruchtenlikeur Maken duurt ongeveer 2 uur en vindt op afspraak plaats.
De kosten zijn € 20,- per persoon, incl. een drankje uit eigen boomgaard.
Minimum aantal deelnemers: 5.

Sap proeven
 
 
 
 
 

Aronia

CONTACTINFORMATIE:
De Hagen
Slotemaker de Bruïneweg 34
8433MD Haulerwijk
tel: 06-34500457
fax: 0516-423292
e-mail: dehagen@planet.nl